Det ypperste innen varig overflatebehandling.

Det er etter en tids bruk og belastning man ser kvaliteten i overflatebehandlingen. NOToverflaten er den overflaten som holder seg like fin. År etter år. Uansett om det er overflaten på utemøbler til Times Square i New York, en bro over norske fjorder, landbruksmaskiner, forsvarsutstyr, utstyr til moderne fiskeoppdrett ellers avansert teknologi til energi-bransjen. NOToverflaten tåler tøff bruk og høy slitasje. Lønnsomheten er åpenbar.

NOT - Olje og gass

Olje og gass

Olje- og gassnæringen opererer under barske og skiftende forhold. Overflaten som velges skal være varig og kreve minimalt vedlikehold. For å finne den optimale løsningen anbefaler vi tidlig dialog.

ikoner-landbruk

Landbruk

En kostbar maskinpark fortjener overflate-behandling som tåler tøff bruk og slitasje. Med en NOToverflate forlenges levetiden.

ikoner-aqua-marine

Aqua og marine

Vind, vann og vær er krevende for akvanæringen. En overflate som holder kvalitet og utseende år etter år gir jevn drift og forutsigbarhet. Kontakt oss tidlig for optimal løsning.

ikoner-bygg-og-anlegg

Bygg og anlegg

Øk levetiden på metall i bygg og anlegg. Fasadeplater og bærende konstruksjoner beholder styrke og utseende. Når NOT blir med tidlig i prosjekteringsfasen kan den mest holdbare løsningen bli lagt til grunn.

ikoner-infrastruktur

Infrastruktur

Konstruksjoner i infrastruktur skal tåle røffe forhold og mekanisk slitasje. Uønsket rust kan få konsekvenser som går på liv og helse. Vi har løsninger som tåler høy belastning.

ikoner-industri

Industri og defence

Det skal vare lenge og se godt ut. Vi behandler utstyr som skal vare i mange år og i repeterende og krevende oppgaver. Fortell oss om dine forhold så finner vi en varig overflate.

Aktuelt

til arkivet

til arkivet

Aktuelt

til arkivet

til arkivet

Start typing and press Enter to search