Bransjer

Olje og gass

Olje- og gassnæringen opererer under barske og skiftende forhold. Overflaten som velges skal ha lang levetid og kreve minimalt med vedlikehold. Vi følger spesifikasjoner og krav fra olje og gassnæringen.

Subsea
Vi utfører sandblåsing, beis av rustfritt stål (304, 316, Duplex og superduplex), maling, pulverlakk, varmforsinking, Xylan, Molykote, fosfatisering og metallisering.

Offshore
Vi har lang erfaring innen sandblåsing, beising av rustfritt stål (304, 316, Duplex og superduplex), pulverlakkering, varmforsinking, maling, fosfatisering, Xylan, Molykote, brannisolering og metallisering

Ta kontakt tidlig i prosessen!

Olje og gass. Foto.

Landbruk

En kostbar maskinpark fortjener overflatebehandling som tåler tøff bruk og slitasje. NOT overflatebehandler både nytt og brukt utstyr. Med en NOToverflate forlenges levetiden. Vi følger standardene NS-EN ISO 12944-2 og NS-EN 13438.

Ta kontakt tidlig i prosessen!

Landbruk. Foto.

Aqua og marine

Vind, vann og vær er krevende for aquanæringen. En overflate som holder kvalitet og utseende år etter år gir jevn drift og forutsigbarhet. Vi tilbyr varmforsinking i henhold til NS-EN ISO 1461, NS-EN ISO 12944-2, NS-EN 13438 og pulverlakkering ihht. NORSOK M-501, system 6, rev. 6 for overflatebehandling av aluminium og varmforsinket stål. Vi tilbyr også Xylan, Molykote og beis av rustfritt stål (304, 316, Duplex og superduplex).

Ta kontakt tidlig i prosessen!

Aqua og marine. Foto.

Bygg og anlegg

Øk levetiden på metall i bygg og anlegg. Fasadeplater og bærende konstruksjoner beholder styrke og utseende. Når NOT blir med tidlig i prosjekteringsfasen kan den mest holdbare og økonomiske løsningen bli lagt til grunn. Vi følger standardene NS-EN ISO 12944-2 og NS-EN 13438.

Ta kontakt tidlig i prosessen!

Infrastruktur

Konstruksjoner i infrastruktur skal tåle røffe forhold og mekanisk slitasje. Uønsket rust kan få konsekvenser som går på liv og helse. Vi har løsninger som tåler høy belastning. Vi overflatebehandler ihht. korrosjonsklasser beskrevet i NS-EN ISO 12944-2 og Statens vegvesen R762, hovedprosess 8 – 85.36. Med riktig overflatebehandling minimaliserer man vedlikeholdskostnader på kostnadskrevende utstyr som jernbane, veg, flyplasser o.l.

Ta kontakt tidlig i prosessen!

Infrastruktur. Foto.

Industri og forsvar

Overflaten som velges skal ha lang levetid og kreve minimalt vedlikehold. Vi behandler utstyr som skal vare i mange år med repeterende og krevende oppgaver. Vi følger spesifikasjoner og krav fra kunder.

Vi tilbyr varmforsinking i henhold til NS-EN ISO 1461, NS-EN ISO 12944-2, NS-EN 13438 og pulverlakkering ihht. NORSOK M-501, system 6, rev. 6.

Vi tilbyr også Xylan og Molykote.

Ta kontakt tidlig i prosessen!

Bransjer - Industri og forsvar. Foto.

NOT bidrar til tilgjengelighet i naturen

Vi i NOT har vært involvert i to spennende prosjekter, som vil gjøre det enklere for deg å ta deg frem i naturen – hele året.
Miljøvennlig sink fra Odda. Foto.

Vi velger grønn sink 

Det betyr at sinken vi kjøper er produsert så klimavennlig som overhodet mulig.
NOT bygning med solceller på tak. Foto.

NOT satser på fornybar energi!

Vi investerer i solceller og en grønnere drift.
Søk