Stoler i stabel. Foto.

Fra Sandnes til Tampa i USA!

Denne høsten sendes utemøbler med salgsverdi på over 1 million kroner ut fra NOT i Sandnes til Tampa i USA. Møblene er overflatebehandlet av NOT på oppdrag fra Vestre, som er Norges ledende produsent av unike møbler med skandinavisk design for byer, parker og offentlige uterom.

Møbler med lang levetid
Møblene til Vestre har mottatt en lang rekke designutmerkelser og skaper møteplasser for millioner av mennesker rundt om i verden. Vestre er opptatt av at møblene skal produseres bærekraftig og ose kvalitet. Derfor blir møblene behandlet med en NOToverflate som gjør at de er rustet for vær og vind. Med en gjennomgående kvalitet og overflatebehandling fra NOT ligger alt til rette for bekymringsfri bruk i mange år fremover.

Samarbeid i 30 år
Daglig leder i NOT Pulverlakk, Ivar Salte forteller at Vestre, med sine stadig nye modeller og utfordringer har vært en spennende kunde gjennom 30 år. Møblene som nå sendes ut fra Sandnes til USA er den største enkeltordren NOT har levert på oppdrag fra Vestre.

– Vi har en egen monteringsavdeling hvor vi hver dag jobber med montering av Vestre sine møbler etter ferdig overflatebehandling. Når møblene er klare sender vi det ferdige resultatet direkte ut i verden. Det at Vestre ikke ser behov for å selv sjekke jobben vi har utført før vi sender møblene videre, ser vi på en som en enorm tillitserklæring, forteller en stolt Salte.

NOToverflaten ut i verden
Vestres utemøbler eksporteres til i overkant av ti land, hovedsaklig i Europa, men også til det amerikanske markedet. For NOT er det stas å vite at stolene og bordene som nå skal plasseres ut i Florida er pulverlakkert av NOT på Kvål i Sandnes, på samme måte som også møblene på Times Square i New York er. Her hjemme er blant annet de friske oransje møblene på Aker Brygge i Oslo, resultatet av et samarbeid mellom NOT og Vestre.

Grønne stoler. Foto.
Rosa stoler. Foto.
Søk