NOT på Euro Expo

 In Aktuelt

Denne uka finner du to av våre beste menn, Svein Morten og Elling, på stand i Bergen! NOT er nemlig på plass på årets Euro Expo Industrimesse i Vestlandshallen.

Vi gleder oss til å møte dyktige fagfolk, lære av og lære bort, samtidig som vi får mulighet til å møte våre kollegaer i bransjen. Vi ser på det som en gyllen mulighet til å utveksle erfaringer, samtidig som vi får en dypere forståelse for hvordan de ulike aktørene i bransjen jobber og tenker!

Vi har troen på at messa vil være grobunn for nyskapende ideer og innovative løsninger, en kilde til inspirasjon og kreativitet, samtidig som det vil være en god arena for å møte flinke folk og utvide vårt nettverk i næringen!

Er du besøkende på årets Euro Expo er du veldig velkommen bort til standen vår – vi er klare for en hyggelig prat om både stort og smått.

Vi håper å se deg der!

Start typing and press Enter to search