NOT på Agrovisjon 2022

 In Aktuelt

Ivar Salte har tatt turen til Agrovisjon 2022, blant annet for å se nærmere på sluttproduktet vindmølle til Voluto AS.

Mølla er produsert av Metallteknikk AS og pulverlakkert av NOT – Norsk Overflate Teknikk.

Besøker du Agrovisjon 2022 kan du selv svinge på mølla å se hvor mye strøm du klarer å produsere

Voluto er et norsk oppstartsbedrift grunnlagt av John Fasting Sørbø. Tankegangen vår er basert på filosofien til hans bestefar ved samme navn: «Legg tilbake det du låner i samme eller helst en bedre stand» Vi tilbyr en frittstående kraftløsning som utnytter fornybar energi fra sol og vind. Dens frittstående karakteristikk bevarer naturen urørt for fremtidige generasjoner, siden inngrep for grøfting eller kabling er gjort foreldet. Vårt oppdrag er å gjøre big data og smarte applikasjoner grønne.

Start typing and press Enter to search