En kirke som skal vare i generasjoner

 In Aktuelt, Bygg og anlegg

NOT har sørget for at strandbuen kan få gleden av en spennende overflate på bygdas nye kirke i flere generasjoner framover.

Et miljøvennlig alternativ

Arkitektene bak nye Tau Kyrkje ønsket at kirkebygget skulle ha en rustikk overflate med plater som gir et skiferpreg. NOT har utført galvaniseringen som gir akkurat denne overflaten. Stål som er behandlet på denne måten er i tillegg et miljøvennlig alternativ i forhold til alternative materialer. Galvaniseringen beskytter mot rust og krever ikke vedlikehold. Levetiden er fra 50 – 100 år.

Tau Kyrkje - Galvanisert tak
Arkitektene bak nye Tau Kyrkje ønsket at kirkebygget skulle ha en rustikk overflate med plater som gir et skiferpreg.

Svært godt samarbeid

Jobben ble gjort på oppdrag fra Lie Blikk og alle medarbeiderne i NOT Varmforzinking var involverte i oppdraget. Driftsleder i NOT Varmforzinking, Svein Arne Njærheim er godt fornøyd med arbeidet og forteller at samarbeidet med Lie Blikk ikke kunne vært bedre.

Prosjektleder hos Lie Blikk, Tore Kjetil Lie, er også svært fornøyd med samarbeidet.

– Vi har brukt NOT i mange år på forskjellige prosjekter og oppdrag. Det var derfor naturlig for oss å bruke NOT når Tau Kyrkje skulle overflatebehandles. Samarbeidet med NOT har vært kjempebra! Folkene i NOT er flinke og ryddige og de har kjapp leveringstid. Jobben de har utført på kirken er veldig bra, forteller en fornøyd Lie.

Har blitt lagt merke til i bransjen

Det er tydelig at prosjektet har blitt lagt merke til i bransjen. I etterkant har både NOT og Lie Blikk fått forespørsler fra arkitekter fra andre steder i landet. Disse er interessert i muligheter for samarbeid på prosjekter hvor det er ønskelig med en spennende og varig overflate.

Verdifulle ting tar man vare på.

Tau Kyrkje - Galvanisert tak

Start typing and press Enter to search

NOT Industrimaling AS søker etter sprøytemalere.NOT Industrimaling AS søker etter sprøytemalere.