Flytebrygger som tåler tøff bruk

 In Aktuelt, Aqua og marine, Varmforzinking

Marine Construction AS har i flere tiår vært en ledende leverandør av teknologi til havbruksbransjen i Norge og utlandet. Vestlandsfirmaet er avhengige av overflater som varer og har vært kunde hos NOT Varmforzinking AS i snart en mannsalder.

Flytebrygge - overflatebehandlet av NOT Varmforzinking
Flytebrygger til fiskeoppdrettsanlegg. Produsert av Marine Construction, overflatebehandlet av NOT Varmforzinking.

Havbruksleverandøren holder til i Os utenfor Bergen og har produsert flytebrygger som nå er overflatebehandlet av NOT Varmforzinking AS. Bryggene skal brukes på et fiskeoppdrettsanlegg på andre siden av jorden.

– Vi har jobbet for Marine Construction i over 20 år og har i alle år hatt en god dialog og et godt samarbeid med denne kunden. Anlegget til NOT Varmforzinking AS gjør at vi har kapasitet til å ta på oss arbeid med svært store konstruksjoner, forteller daglig leder i NOT Geir Ove Salte.

Marine Construction AS har hatt mange spennende prosjekter og NOT Varmforzinking AS har vært med på flere av prosjektene deres.

Bryggene skal nå fraktes til kunden og monteres i et krevende miljø. Disse vil jevnlig bli utsatt for både saltvann, sol og varierende temperaturer. Den robuste varmforzinkingsoverflaten vil gi lang levetid.

– Levetiden på slike brygger til fiskeoppdrettsanlegg avhenger av miljøforhold og vedlikehold, men det er ikke uvanlig at de ligger ute i over 30 år i sjøvannet. Varmforzinkingsoverflaten tåler tøff bruk og høy slitasje, avslutter Salte.

Start typing and press Enter to search

NOT Industrimaling AS søker etter sprøytemalere.NOT Pulverlakk satte omsetningsrekord