Overlegen overflatebehandling i alle farger

 In Aktuelt, Pulverlakkering

Vet du hva Times Square i New York, Drammensbrua og Kongsvinger ungdomsskole har til felles? De er overflatebehandlet hos NOT Sinterco Pulverlakk i Larvik! Metoden de benytter har ikke bare uante bruksområder og fargemuligheter, men gir også en overlegen rustbeskyttelse.

Fasader. Parkmøbler. Bruer. Oljeplattformer. Stål er uten sammenligning det mest brukte metallet i moderne bygg og installasjoner. Den eneste ulempen er at stål uten overflatebehandling etter hvert vil ruste.

God rustbeskyttelse er derfor viktig for å sikre at stålkonstruksjoner holder seg år etter år.

Den optimale beskyttelsen er varmforsinking av stål, som krever minimalt vedlikehold og gir svært lang levetid. Faktisk finnes det eksempler på konstruksjoner som har stått i mer enn 100 år siden og som fortsatt er fullt brukbare. Noe som også gjør stål til det mest miljøvennlige materialet i et livsløpsperspektiv.

Norsk overflate Teknikk (NOT) består av ulike virksomheter som samlet kan tilby en totalløsning innen overflatebehandling av metaller. I 2013 kjøpte NOT opp Larvik-firmaet Sinterco, fordi de ønsket å styrke sin leveringsevne ut mot kunder på Østlandet.

NOT Sinterco Pulverlakk har spesialisert seg på pulverlakkering av varmforsinket stål og aluminium, som er et mer miljøvennlig og holdbart alternativ til industrimaling.

Selv om metoden i mange år er brukt på bygningsfasader, trapper, rekkverk og parkmøbler blir den stadig oftere brukt innen offshore og i andre maritime miljøer.

Stålet forbehandles i flere forskjellige væsker før lakkering, blant annet syrebad.
Når hele gjenstanden ikke skal lakkeres, må maskeringsavdelingen settes på saken.
Når hele gjenstanden ikke skal lakkeres, må maskeringsavdelingen settes på saken.

Start typing and press Enter to search

Voss Gondol er den første gondolbanen som er bygget i Norge på over 50 år. Foto: Jon HunnålvatnAarbakke leverandørpris i kategori HMS