Den mest kostnadseffektive beskyttelse!

 In Aktuelt

Varmforsinket stål i korrosive miljø på land eller til havs

Bygg eller konstruksjoner som plasseres i sjønære miljø eller andre korrosive miljø krever spesiell rustbeskyttelse. Stål er uten sammenligning det mest brukte metall i vår tid. Stålets eneste store ulempe er at det har altfor stor korrosjonshastighet i mange miljøer. Korrosjonen medfører vanligvis skader på metallenes funksjon, deres omgivelser eller de tekniske system som de inngår i. Rustbeskyttelse av stålkonstruksjoner har derfor stor økonomisk betydning.

Varmforsinking av stål er den mest optimale rustbeskyttelse av stål og betyr minimalt vedlikehold utvendig. Det finnes eksempler på detaljer og konstruksjoner som ble varmforsinket for mer enn 100 – 150 år siden og som fortsatt er rustbeskyttet og fullt anvendelige.

Start typing and press Enter to search

NOT AS - Skillevegger Land RoverMøblene på Aker Brygge er tatt i bruk på Stranden, ved marinaen og i sidegatene Grundingen, Bryggegata og Holmens gate.