Pulverlakkering – Kjent overflatebehandling – Nye bruksområder

 In Aktuelt

Reduserte kostnader – Lang levetid – Miljøgevinst – NORSOK M-501

Pulverlakk som overflatebehandling gir store muligheter til kostnadsbesparelse og lang levetid på stålet. I kombinasjon med varmforsinking er pulverlakk svært godt egnet til bruk utendørs og i korrosive miljø. Med rett forbehandling vil en utendørs fasade tåle korrrosjonsklasse C5I+M (Industri og Marint miljø).

Et Dupleks system som bygger på varmforsinking og pulverlakk vil kunne tilby en tilnærmet vedlikeholdsfri overflate av stålet. NOT-PROSESSENE® fra NORSK OVERFLATE TEKNIKK AS er et Dupleks system som brukes på varmforsinket stål og består av en eller flere overflatebehandlinger som påføres stålet. Dette gir karbonstålet den høyeste korrosjonsklasse og et bredt spekter av fargekombinasjoner og høy finish.  NOT-PROSESSENE® gir en svært lang levetid på stålet og er det mest miljøvennlige systemet for korrosjonsbeskyttelse av stål som finnes.

Pulverlakk ble fra feruar 2012 et alternativ til tradisjonell industrimaling i NORSOK M-501, system 6 for overflatebehandling av rustfritt stål, aluminium og varmforzinket stål.

Les mer om:

Pulverlakkering -Kjent overflatebehandling-Nye bruksområder

Start typing and press Enter to search